Expressrådgivning via e-post

Är du arbetsgivare eller arbetstagare och som önskar snabb rådgivning inom HR / Personalfrågor och / eller Arbetsrättsliga ärenden, erbjuder vi Expressrådgivning via E-post där Du skickar in din fråga till oss via vårt mailformulär.

Denna tjänst kostar 150 kr exklusive moms och garanterar dig en personlig e-postkontakt senast nästkommande vardag och du betalar direkt via länken nedan. När betalningen är registrerad så kontaktar vi dig snarast möjligt och då senast nästkommande vardag.

Om det efter vår inledande rådgivning visar sig att ditt ärende behöver drivas vidare kontaktar vi dig för en diskussion om upplägg och kostnad för detta. HeMo företagskonsult arbetar kostnadseffektivt och lämnar alltid tydlig information om vilka kostnader du kan förvänta dig i ett ärende. Vi eftersträvar att så långt det är möjligt lämna fast pris för ett ärendes utförande.

HeMo företagskonsult har nära kontakt med olika samarbetspartners med olika specialistkompetenser, för att på bästa sätt hitta en lösning på olika ärenden.